Български English

Иновации

Фирма "Искра" изработва своите артикули по иновативни технологии с високотехнологични машини на водещи европейски компании в областта на пасмантерийното производство.
Най-новите разработки в областта на лентовото тъкане и плетене са насочени към технически артикули, изработени от карбонови влакна, арамидни и кевларени коприни с приложение към автомобилната и военна промишленост.
Затвореният цикъл на производство от суровата прежда до обагрения артикул по Пантон ТРХ или жива мостра се гарантира от най-новите багрилни апарати на фирма THIES и фирма THEN - Германия.
Финишната обработка на артикулите с приложение към конфекционната промишленост, включва полагането на специални апрети за фиксиране на свиваемостта по дължина и ширина на изделията, както и полагането на хидрофобни и олеофобни апретури със специално предназначение.
При изработването на подходящи контрамостри се подхожда индивидуално спрямо изискванията на клиента и приложените технически спецификации до постигането на точна структура, състав и цвят.

Артикули със специално приложение

Нагоре